Tervetuloa viileään konesaliimme!    vuokraa palvelintilaa


Tutustu konesalipalveluihimme ja vuokraa tilaa palvelimellesi!


Lue lisää täältäPRODESK

mahdollisissa Tukipyyntöasioissa ota yhteyttä numeroon 010 408 4060 tai support(at)protie.fi


BLC PROTIE - MONIPUOLISET RATKAISUT TIETOHALLINTOON

BLC Protie on IT-palvelualalla toimiva yritys. BLC Protien erityisosaamiseen kuuluu tarjota ja kehittää palveluita, jotka varmistavat asiakkaan liiketoiminnan jatkuvan kehittymisen. Yrityksen missio on toimia asiakkaan oppaana digitalisaation polulla. Tuomme yrityksille innostavat tietotekniikan ratkaisut ja työtavat ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. 


KUINKA VOIMME AUTTAA YRITYSTÄNNE MATKALLA KOHTI VAIVATONTA JA VARMAA TIETOHALLINTOMALLIA?

Jokainen yritys tarvitsee toimivia ja helppokäyttöisiä tietohallintoratkaisuja, jotta työntekijät voivat keskittyä vain ja ainoastaan omaan ydintoimintaansa. BLC Protie voi tarjota toimivat ratkaisut näille tarpeille varmasti ja vaivatta. Palvelumallimme mukaisesti me kannamme täyden vastuun asiakkaan IT-ympäristöstä tai sen osista.BLC Protiella on yhteensä viisi liiketoimintaa, joita yhdistelemällä voimme rakentaa asiakkaan tarpeiden mukaisen IT-ratkaisukokonaisuuden. Liiketoimintamme koostuvat seuraavista osa-alueista: 

  • Elinkaari
  • Pilvi
  • Tuki- ja ylläpito
  • Analytiikka
  • Projektit

Ratkaisujemme avulla pystymme luomaan asiakkaillemme toimivan ympäristön, oli kyseessä sitten pinei, keskisuuri taikka suuri yritys. Meillä on näistä kaikista asiantuntemusta ja vankkaa kokemusta.BLC Protie on vuonna 2001 perustettu yritys ja olemme tänään osa valtakunnallisesti toimivaa BLC-konsernia.

Case Talentum

ProCloud-pilvipalvelun avulla IT-kustannukset puoleen

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä lomakkeella!

Case Barona

Lue, kuinka Barona säästää IT-kustannuksissa!

Linked In
Suomen Vahvimmat